Faces of Paris -kuvakirja tilattu

Ammattivalokuvaajan on välillä hyvä kuvata myös ihan omaksi ilokseen. Itse pidän erityisesti katuvalokuvaamisesta, jossa tilanteiden tarkkailu ja ennakointi on hyvien kuvien edellytys.

Olen pitänyt Pariisissa ottamistani katuvalokuvista valokuvanäyttelyt Oulussa, Tampereella ja Haapajärvellä. Parhaillaan etsin kuville sopivaa (ilmaista/halpaa) näyttelytilaa Helsingistä. Saa vinkata, jos tuollainen tila on tiedossa.

Näyttelykuvia valittaessa kuvia täytyy karsia usein rankalla kädellä, koska niiden kehystäminen ei ole ihan halpaa huvia. Myöskään näyttelytiloihin saa vain rajallisen määrä esille. Näyttelykuvien joukosta jäi pois moni itseäni miellyttänyt kuva, ja jo silloin näyttelykuvia työstäessä päätin tehdä kattavamman otoksen Pariisin katukuvista kuvakirjan muotoon.

Viime yönä unettomana Oulussa sain projektin aloitettua ja tänään päivällä viimeisteltyä ja nyt on kuvakirja tehtynä ja tilaus lähetetty Blurbiin. Tilasin kirjan isona Large Format Landscape -kirjana ja paperiksi valitsin Blurbin painavimman (190gsm) ja varmasti laadukkaan Proline Pearl Photo -paperin.

Klikkaa View Fullscreen kuvaketta, niin jotain kirjan kuvista näkeekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *