Faces of Paris näyttely taas Oulussa

Edellisessä blogikirjoituksessa ehdin jo mainostaa tekemääni kuvakirjaa Faces of Paris valokuvanäyttelyn kuvista. Sain eilen iltapäivällä puhelun taiteilija-kaveriltani, että nyt olisi tilaisuus saada kuvat näytille upeaan Tähtitornin kahvilaan, mutta että ne pitäisi saada sinne suht pikimmiten ripustettua. Vaikka näyttelyn kuvat olivatkin jo esillä jo alkuvuodesta Cafe Saarassa, niin ei tarvinnut montaa sekuntia miettiä vastausta. Tähtitornin kahvila on upea ja historiallinen rakennus, ja mielestäni juuri sopiva miljöö Faces of Paris näyttelyn kuville.

Kävin ripustamassa kuvat paikoilleen eilen illalla ja tänään toimitin sinne näyttelymateriaalin – teoslistat, näyttelytekstin, CV:t ja vieraskirjan.

Näyttely on Tähtitornin kahvilassa ajalla 12.5.2011 – 30.6.2011.

Käykää nauttimassa kahvilan antimista ja tutustumassa näyttelyn kuviin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *