Juhannus Kolin maisemissa | Valokuvaaja Oulu

Juhannus tuli tänä vuonna vietettyä Kolin upeassa kansallismaisemassa mökkeillen mukavassa seurassa, saunoen, grillaten ja hieman myös maisemia kuvaillen. Vuosi sitten keskikesän juhla menikin hieman pohjoisempana ja enemmän urheilullisissa vaellusfiiliksissä. Kuvia Kevolta vanhassa blogissani.

Mukava oli kuvaustyörupeaman jälkeen vähän vaihtaa maisemia Pohjois-Karjalaan. Kamera ja jalusta piti kuitenkin ottaa mukaan, sillä Kolin maisemat ovat kuuluisia kauneudestaan, eikä Suomen maalaustaiteen kulta-ajan taidemaalarit niistä turhaan innostuneet. Ilmat olisivat voineet olla hieman aurinkoisemmat, mutta vältyttiinpä nyt sitten niiltä perinteisiltä auringonlaskukuvilta.

Kuvauksellisimmat paikat olivat Ukko-Kolin, Akka-Kolin ja Paha-Kolin luota, muissa paikoissa en kylläkään ehtinyt tällä reissulla käydä. Akka-Kolilla liukastuin kalliolla ja pienen ilmalennon jälkeen täräytin vasemman kyynärpään kallioon, jonka seurauksena vasen ranne retkahti ja venähti kunnolla. Oikeassa kädessä oli kamera, jota vaistomaisesti suojelin, ettei se iske maahan. Seuraavana päivänä piti käydä ranne kuvauttamassa Joensuussa, mutta sieltä kuvista ei onneksi murtumia näkynyt, joten nyt mennään lasta rannetta tukemassa. Onneksi kyse oli vasemmasta kädestä, niin pystyy tulevana viikonloppuna suhteellisen hyvin kuvaamaan. Tuossa alla muutamia maisemakuvia reissulta

_MG_0811

_MG_0829

_MG_0870

_MG_0905

_MG_0912

_MG_0916

_MG_0918

_MG_0920

_MG_0925

_MG_0936

_MG_1005

_MG_1017_8_9

_MG_1020_1_2

_MG_1037

_MG_1057

_MG_1124

_MG_1137

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *