Back in business | Valokuvaaja Oulu

No niin. Nyt on lomat taas vähäksi aikaa lusittu. Ehtihän sitä reilun viikon verran mökillä relata, ladata akkuja ja kerätä ideoita. Ennen lomia ehdin käydä kuvaamassa Jyrkkä-rockille kuvia Pudasjärven Jyrkkäkoskella. Tässä pari pientä kollaasia osasta kuvista. Mökillä tuli tosiaan luettua paljon valokuvalehtiä, life-style ja muotilehtiä sekä kirjaa nykyvalokuvasta. Hyviä ideoita kuvauksiin ja omiin projekteihin tuolta tuli. Yksi näyttelykuvausprojekti tuolla myös aloitettua. En ilman kameraa pystynyt lomailemaan, joten myös muutamat lomakuvat tuli otettua, aika paljon kissojemme Minnin ja Vilman ulkona chillaamista seuraten.

_MG_2419

_MG_2422

_MG_2627

_MG_3218

_MG_3258

_MG_2656

_MG_2658

_MG_2862

Tänään illalla olisi kihlajaiskuvaukset ja ylihuomenna kuvataan taas koko päivä dokumentaarista hääkuvaa, joten säpinää riittää. Ensi viikolla suunta kohti Kolia, jossa kuvaan kahden tanssijan residenssityöskentelyä ja produktiota. Heinäkuun viimeisellä viikolla suuntana mahdollisesti Helsinki, mutta se ei ole vielä täysin varmaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *