Haix airpower P10 | Tuotekuvaus Oulu

Kesällä ei juuri tule studiossa kuvattua, ihan jo siitä syystä, että kerrankin kun ulkona riittää valoa, niin sitä sitten haluaa viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkoillen ja ulkona kuvaten. Syksy ja pohjoisen pitkä ja pimeä talvi taas suorastaan pakottavat studioon.

Kävin nyt kuitenkin heinäkuun helteisenä päivänä kuvaamassa studiossa ihan vain omaksi ilokseni tuotekuvaa. Kuvauskohteeksi otin Helsingin reissulta ostamani Haix Airpro P10 varsikengät. Noista kengistä on tarkoitus kouluttaa itselleni monta vuotta kestävät vaelluskengät sekä kengät vähän haastavimpiin kuvausmaastoihin.

Reilu pari tuntia meni valojen kanssa värkätessä ja kuvatessa. Pääsin samalla kokeilemaan juuri tuotekuvausta varten ostamaani Canon TS-E 90mm objektiivia, jonka tuottama kuvanlaatu ja tietysti syväterävyyden hallinta ovat aivan omaa luokkaansa.

Haix-jalkineita tuo maahan Hämeenlinnalainen yritys Finscoop, jonka web-sivuilta löytyy myös kattava listaus Finscoopin maahantuomien tuotteiden jälleenmyyjistä.

Haix Airpower P10

Haix Airpower P10

Haix Airpower P10

Haix Airpower P10

Haix Airpower P10

Haix Airpower P10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.