Kesäinen ilta perhekuvauksen merkeissä | Perhekuvaus Helsinki

Viikko sitten perjantaina aamulla lensin norjalaisin siivin Oulusta Helsinkiin. Helsinki on synnyinkaupunkini ja minun kaupunkini, vaikka Oulussa olen hyvin viihtynytkin. Lähes kaikki lapsuuden ja nuoruuden aikaiset kaverini asuvat edelleen Helsingissä, joten melko usein siellä tulee käytyä (Useimminkin kyllä voisi). Onneksi tuli Norwegian.com ja toi kauan kaivattua kilpailua Oulu-Helsinki reitille, niin nyt on jopa edullista ja ajallisesti järkevää käydä silloin tällöin viikonloppureissuilla Helsingissä.

Mutta asiaan. Yksi syy viikon takaiseen Helsingin reissuuni oli perhekuvaus ilta-auringossa Roihuvuoren uimarannalla ja kallioilla. Oli todella mukava päästä kuvaamaan miljööperhekuvia myös Helsingissä. Aiemmin olen niitä lähinnä täällä Oulun seudulla tehnyt.

Aamulla bussilla lentokentältä Helsingin keskustaan tullessani vettä tuli taivaan täydeltä, mutta olin lähtiessäni katsonut Forecan sivuilta, että sään pitäisi olla illalla aurinkoista, joten en ollut säästä kovin huolissani.

Ilta olikin lämmin ja aurinkoinen, ja kuvatessa oli mukavan rento fiilis – niin kuvaajalla, kuin näytti myös olevan kuvattavilla 🙂 Tässä alla kuvia kuvaussessiosta.

_MG_7220

_MG_7231

_MG_7243

_MG_7248

_MG_7279

_MG_7302

_MG_7319

_MG_7344

_MG_7364-2

_MG_7392

_MG_7400-Edit-2

_MG_7419

_MG_7443

_MG_7468

_MG_7507

_MG_7484

_MG_7520

_MG_7571

Yksi kommentti

  1. Marika

    Aivan ihania kuvia ! Välittyy sellainen lämmin fiilis.

    Olen ihan samaa mieltä tuon Norwegianin tulosta Ouluun; jättekiva !! Katselin juuri meidän perheelle syyslomavkolle lippuja Hkiin ja mieltä lämmitti kyllä toi 200€ hinta 4 hlöltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *