Valokuvaaja Jodi Bieber Oulussa

Etelä-Afrikkalainen valokuvataiteilija Jodi Bieber vieraili Oulussa näyttelynsä Real Beauty tiimoilta. Näyttely on Oulun taidemuseolla 8.1.2012 saakka. Tänään Jodi oli itse taidemuseolla kertomassa näyttelynsä kuvista ja niiden taustoista. Mielenkiintoista oli kuulla, että hän ei ollut pyytänyt kuvien henkilöitä asettumaan mihinkään tiettyyn asentoon, vaan että kuvattavat naiset olivat itse saaneet valita missä asennossa ja miten he poseeraavat kameralle.

Jodi sanoi myös, että joidenkin kuvattavien poseerauksista näki, että he olivat saaneet vaikutteita musiikkivideoista tai muotilehdistä. Näyttelyn kuvat on kuvattu Mamiyan 7 II kameralla ja muistaakseni 80mm objektiivilla filmille, luonnonvaloa ja jalustaa käyttäen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *