Synttärisankarin 50v. potrettikuvat kotona | Muotokuvaaja Oulu

Viime perjantai päättyi mukavasti, kun pääsin kuvaamaan Jaanan synttärikuvat hänen kotiinsa. Mietimme yhdessä, olisiko kuvat hyvä ottaa studiolla vai hänen kotonaan, ennen varsinaisten juhlien alkua. Päädyimme aikataulullisista syistä kotikuvaukseen, mikä olikin  hyvä ratkaisu. Studiomaisen valaisun tekeminen kotiin tai muualle miljööseen onnistuu, kunhan ensin ottaa vähän etukäteen selvää kuvauspaikasta ja sen mahdollisuuksista/rajoituksista.

Jaana kävi kuvausmeikissä Virpillä, joka oli tehnyt Jaanalle upean meikin. Pätevä meikkaaja on korvaamaton apu hyvän kuvan lopputuloksen kannalta. Hyvät meikkaajat ovat kovin kysyttyjä/kiireisiä, mutta onneksi Oulussa on useampikin ammattitaitoinen meikkaaja.

Herkut juhliin toimitti kotiovelle saakka Kakkutalo.

Tässä alla muutamat kuvat kuvauksista.

_MG_6054

_MG_6069-2

_MG_6078-Edit

_MG_6083-Edit-2

_MG_6117

_MG_6107

_MG_6108

_MG_6111

Täyttääkö tuttusi/ystäväsi/sukulaisesi pyöreitä vuosia? Hyvä lahjaidea on hankkia hänelle muotokuvaus kotona, studiossa tai muussa miljöössä. Kysy myös tarjousta juhlakuvauksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *