Säpinää studiossa | lapsikuvaus Oulu

Joulukuussa 2011 oli useammat lapsikuvaukset studiossa. Näissä alla olevissa kuvauksissa otettiin 1v. kuvien lisäksi sisarpotretit, joten kun kameran eteen tulee kolme iloista ja vilkasta lasta, niin säpinää riittää ja kuvaajan pitää olla 100% läsnä ja pitää kontaktia kuvattaviin.

Kuten usein, niin näissäkin kuvauksissa iso apu kuvien onnistumisessa oli myös äidin toimiminen ”assarina” eli jos/kun usein pienimmät lapset eivät malta pysytellä kuvaustaustan päällä, niin äiti jaksaa viedä pienokaista takaisin kameran eteen ja pitää huolta ettei jano ja nälkä yllätä pikkuista kesken kuvausten.

Tärkeää lapsikuvauksiin tullessa on, että lapset olisivat hyvin levänneitä, eivätkä olisi kovin nälkäisiä, jotta jaksavat sitten touhuta ja leikkiä kameran edessä. Rekvisiitaksi voi ottaa myös lapselle mieluisia esineitä tai leluja. Värikkäät, mutta melko yksinkertaiset vaatteet toimivat kuvissa yleensä hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *