Häämessuarvonnan voittaja! | Dokumentaarinen hääkuvaus Oulu

Mahtava häämessupäivä takana! Jalat on poikki ja ääni käheänä puhumisesta, mutta se on pientä, kun oli niin mukavaa. Messuilla kävi paljon väkeä ja moni oli kiinnostunut dokumentaarisesta hääkuvauksesta. Myös Premium hääalbumien laatu herätti ihastusta ja mielenkiintoa.

Kaikki 6 kiloa suklaasydän konvehteja menivät parempiin suihin ( 5 kpl jäi kotiin viemisiksi) ja osastolla järjestettyyn LUMO yhdessä -kuvauspaketin arvontaan osallistui yhteensä 310 messuvierasta!

Mutta vain yksi voi olla voittaja. Näiden 310 messuvieraan täyttämän arvontalipukkeen joukosta nousi lipuke, joka sanoi, että onnellinen voittaja on Marjo Märsynaho! Onneksi olkoon voittajalle! Voittajalle on jo ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *