Kuvia Mennään Naimisiin! -lehdessä | Dokumentaarinen hääkuvaus

Pari viikkoa on vierähtänyt ilman blogipäivitystä. Tammikuu käynnistyi verkkaisesti, mutta helmikuussa asiakkaat kömpivät talviuniltaan porukalla ja kuvauskeikkaa on pukannut harva se päivä. Tämä on näkynyt työmäärässä, mutta myös siinä, etten ole paljoa ehtinyt tänne blogiin kirjoitella.

Nyt kirjoitan sen verran, että uskallan paljastaa, että kannattaa käydä perjantaina 9.3 kipaisemassa uunituore Mennään Naimisiin! -lehti kioskilta tai kaupasta. Ei vähiten siitä syystä, että lehteen on tehty artikkeli upseerihäistä viime elokuulta, jotka kuvasin Kauhavalla.

_MG_4994

Artikkeli on yli neljän aukeaman kokoinen ja siihen on käytetty 29 häissä ottamaani kuvaa, joten ihan pienestä jutusta ei ole kyse.

Hyvä fiilis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *