Kuvauksia asiakkaille | Ammattivalokuvaaja Oulu

Maaliskuu vetelee viimeisiään ja huomaan laiminlyöneeni blogia. Päivitetään taas vähän tekemisiä, kaikkeahan en tänne ehdi/jaksa/saa laittaa näkyville, mutta aina jotain silloin tällöin. Tammikuun lopusta lähtien on ollut melkoisen haipakkaa, keikkaa pukkaa ja hyvä niin.

Oulun seudun ammattikorkeakoulu on työllistänyt minua tämän kevään lähes viikottain heidän uusien imagokuvausten tiimoilta. Muutamat kuvat ovat jo julkisuuteen mainosten muodossa pullahtaneet ja tässä muutamat.

Samoin tuo OAMK Extran etusivun molemmin puolin oleva kuva on imagokuvauksista.

Viimeisimpään Osekki-lehteen tuli yksi kuva juhlatilaisuudesta, jossa lääninsivistysneuvos, dosentti, FT Pertti Kokkoselle luovutettiin professorin arvonimi.

Uusimmassa Kodin Kuvalehdessä on usean sivun artikkeli kolmen polven kodista täällä Oulussa. Varsinaisena kuvauspäivänä oli armoton lumimyräkkä, joten ulkokuvat piti käydä kuvaamassa seuraavana, aurinkoisempana päivänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *