Dokumentaarinen kihlajaiskuvaus | Valokuvaaja Oulu

LUMO Love Story – kihlajaiskuvaus ei ole nimestään huolimatta tarkoitettu vain juuri äskettäin kihloihin menneille pariskunnille, vaan kaikille pareille, jotka haluavat ikuistaa onnensa ja rakkautensa omaan kumppaniinsa.

Blogiin diptych

Dokumentaarisessa LUMO Love Story -kihlajaiskuvauksessa tutustun ensin kuvauspalaverissa kahvi tai teekupposen ääressä kuvattavaan pariskuntaan ja samalla suunnittellen yhdessä kuvauksia, kuvausmiljöötä ja ajankohtaa.

Itse kuvauspäivänä kuvaus voi tapahtua puistossa, rannalla, kadulla tai lähes missä vain riippuen halutusta miljööstä. Pariskunta saa tunnin verran laatuaikaa keskittyä toisiinsa, kuherrella, pussailla, halailla tai muuten vain viettää aikaa kahdestaan, ilman että heidän täytyy koko ajan huomioida kuvaajaa ja kameraa. Kuvaustyylini näissä kuvauksissa on hyvin samankaltainen kuin myös dokumentaarisessa hääkuvauksessani.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten täällä Nooran ja Henrin tarina eräänä viime vuoden lämpimänä heinäkuun iltana.

Sää alkaa olla lähes yhtä kaunis kuin kesähäiden tulevat morsiamet, valoa riittää ulkona pitkälle yöhön ja ulkona alkaa täällä Oulussakin pärjätä ilman untuvatakkia, joten nyt kannattaa varata hyvissä kesän kuvaussessiot. Teen kuvauksia myös Helsingissä ja muualla Suomessa, hintoihin tulee tällöin lisää matka- ja sijainnista riippuen 1. yön majoituskulut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *