Miljööhäämuotokuvaus Oulussa | Häävalokuvaus Oulu

Kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka on häävalokuvauksen sesonkiaikaa. Lähes joka viikonloppu ko. aikavälillä on hääkuvauksia. Koska olen erikoistunut pääasiassa koko päivän dokumentaariseen hääkuvaukseen, jossa kuvaan joko morsiamen meikkaamisesta/kampaamisesta lähtien tai vihkimisestä alkaen myöhään iltaan saakka, en ole kesälauantaille voinut ottaa erikseen pelkästään häämuotokuvauksia, joita myös hääpotreteiksi kutsutaan. Dokumentaarisen hääkuvauksen paketetteihini miljööhäämuotokuvaukset sisältyvät, kuvattiin ne sitten itse hääpäivänä tai kuten itse suosittelen, morsiamen koekamppauspäivänä, usein häälauantaita edeltävällä viikolla.

Sesonkiaikana pystyn kuitenkin useinmiten kuvaamaan myös pelkkiä häämuotokuvia viikolla, kuten oli kyseessä Irjan ja Mikon tapauksessa. He kysyivät ensin minua kuvaamaan hääpäivänään, mutta se ei ollut mahdollista, sillä minulla oli jo ko. lauantaille sovittu dokumentaarinen hääkuvaus Helsinkiin. Saimme kuitenkin soviteltua kuvausajan ja koemeikki/kampaus päivän samalla päivälle viime viikon alkupuolelle. Sää myös suosi meitä, vaikka sade näytti tulevan päälle hetkenä minä hyvänä. Tässä muutamat kuvat tunnin häämuotokuvaussessiosta upean hääparin kanssa.

Nettikuva--15

Nettikuva-0220-3

Nettikuva-0198-2

Nettikuva--20

Nettikuva--12

Nettikuva--16

Nettikuva--4

Nettikuva--24

Nettikuva--13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *