Muotikuvausta Tampereella – Model photoshoot in Tampere | Muotikuvaaja Petteri Löppönen

Junan saapuessa viime viikon perjantaina Tampereen rautatieasemalle taivas repesi ja alkoi sataa kaatamalla. Onneksi sade hellitti iltaa myöten ja pääsimme kuvaamaan Veeralle täydennystä hänen mallikansiotaan varten aurinkoisessa illassa. Teemana oli katukuvaustyylinen muotikuva Tampereen kaduilla kävellen ja vastaantulevia hyviä kuvausmiljöitä hyödyntäen. Ensimmäinen kuvasarja on tuunattua mustavalkokuvaa. Lisää kuvia tulossa myöhemmin. Mallina Veera.

When train arrived to Tampere Railway Station, it was pouring rain. Luckily the sun showed up in the evening and we were able to shoot some fashion photos to Veera´s model portfolio. The theme of the shoot was street photography styled fashion photos. We walked along Tampere streets and when we spotted some nice locations we stopped and had photoshoot there. The first series of the pictures is toned black & White photos. More pictures to come later. Model: Veera.

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Fashion Photoshoot - Veera

Yksi kommentti

  1. Harri Rauhanummi

    Onko M-Roomin beetlet alimmassa? 🙂 Toiseksi viimeinen kuva mun on ehdoton suosikki näistä. Jännä tuunaus tosiaan näissä MV kuvissa, tommoinen vivahde hopeaan taittuvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *