Lapsikuvaus kuvaesitys jouluteemalla | Perhekuvaus Oulu

Marraskuun loppupuolella kävin kuvaamassa muutamat lapsikuvat täällä Oulussa. Vielä ei ei silloin pakkaset paukkuneet, äkkiä se talvi tuli tänne Pohjolaan.

Lapsikuvauksissa kuvaan riittävän kauan, jotta varmasti lapset tottuvat kuvaajaan ja rentoutuvat, jolloin kuvistakin tulee luonnolliset, oman lapsen näköiset. Karsin kuvista parhaiten onnistuneet kuvat n. 20-30 kpl koevedoskuviksi, joista asiakas sitten valitsee mitkä kuvat haluaa ostaa.

Kuvia käytetään enenevässä määrin myös sisustuselementteinä, kehystettyinä tauluina, usean kuvan kollaasitauluina sekä canvas-tauluina. Canvas-taulujen kuvanlaatu on kehittynyt huimasti viime vuosina. Vielä muutama vuosi sitten en missään nimessä suositellut canvas-tauluja, mutta tässä suhteessa olen ollut takin kääntäjä. Omassa kodissanikin seinällä on iso canvas-taulu lemmikki-kissastamme.

Kiva idea perinteisen joulukorttien lähettämisen sijaan on tällainen HD-tasoinen jouluteemainen kuvaesitys koevedoskuvista.

Family photography session Oulu 11/2012 from LUMO Image on Vimeo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *