LUMO Friends palkintokuvaus | Valokuvaamo Oulu

Viime vuoden loppupuolella osallistuin näytteilleasettajana Club Backstagella (on muuten mahtava paikka järjestää bileet) järjestettyyn Naisteniltaan, jossa markkinoin tapahtumaan osallistuneille lähinnä LUMO Beauty & Glamour sekä LUMO Friends kuvauspakettejani, joihin sisältyy kuvauksen lisäksi hiustenlaitto ja kuvausmeikki.

Minulla oli tapahtumassa arvonta, johon osallistuneilla oli mahdollista voittaa itselleen LUMO Friends kuvaus. Tällä kertaa onni suosi Roosaa ja hän kävikin kuvauksessa jo heti tammikuun puolella ystävänsä kanssa.

Roosa pääsi ensimmäisenä meikkaajan pöydän ääreen. Kun hänet oli meikattu ja hänen kaverinsa oli meikattavana, kuvasin Roosasta yksilökuvia. Kun kaverikin oli valmis, otin ensin hänestäkin yksilökuvia ja sitten olikin ystäväkuvien vuoro.

Kuvauksissani ohjaan aina kuvattavia, pyrkien saamaan heidät näyttämään mahdollisimman upeilta ja kuvauksellisilta ja koska harva on tottunut kameran edessä luonnostaan olemaan. Hyvin pian se kamerakin siitä unohtuu ja alkaa tulemaan niitä luonnollisia eleitä ja ilmeitä.

Tässä muutamia kuvia kuvauksista.

Koevedos--3

Koevedos--6

Koevedos--9

Koevedos--10

Koevedos--16

Koevedos--14

Koevedos--19

Koevedos--25

Koevedos--26

Koevedos--27

Koevedos--29

Koevedos--30

Koevedos--31

Jos haluat kokeilla LUMO Beauty & Glamour tai yhdessä ystäväsi kanssa LUMO Friends kuvausta, se onnistuu tilaamalla minulta itselleen lahjakortin, jolla kuvauspaketin saa hintaan 95€/hlö. Lahjakortteja on rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *