LUMO Häämuotokuvaus | Häävalokuvaus

Hääkuvauksessani olen erikoistunut dokumentaariseen hääkuvaukseen, jossa ikuistan hääpäivän tapahtumat niin kuin ne tapahtuvat, ilmeet, eleet ja tunteet. Dokumentaarisiin hääkuvauspaketteihini kuuluu aina häämuotokuvaus halutussa miljöössä. Usein kuvat otetaan joko ennen vihkimistä, heti vihkimisen jälkeen tai jossain vaiheessa hääjuhlaa karkaan hääparin kanssa ottamaan kuvat juhlapaikan lähiympäristössä.

Kaikkein parasta kuvien kannalta olisi, jos kuvat pystyisi ottamaan kiireettä, ilman liikaa jännitystä hääparin puolelta ja aikataulustressiä. Siksi suosittelenkin aina hääpareilleni vaihtoehtoa, että häämuotokuvat otettaisiin jo häitä edeltävällä viikolla koekampauspäivänä.

Hääsesonkiajalle kesälauantaisin kesä-heinä-elokuussa tarjoan vain dokumentaarisen hääkuvauksen pakettejani. Jos kuitenkin olet pelkästään häämuotokuvausta vailla, niin kuvaan LUMO Häämuotokuvia myös sesonkiaikana, mutta arkipäivisin. Kannattaa siten hyödyntää se koekampaus/meikkaus päivä ja varata samalle päivälle myös häämuotokuvaus miljöössä, jos et koko päivästä ammattikuvaajan ikuistamia muistoja ole vailla.

Pelkkä häämuotokuvaus tai maistraattivihkimisen ja häämuotokuvauksen yhdistelmä onnistuu myös hääsesonkiaikana kauttani, kunhan vihkiminen ja kuvien ottaminen tapahtuu viikolla.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yksilölliset häämuotokuvat yhdessä.

Tässä alla LUMO Häämuotokuva koostetta muutamilta menneiltä vuosilta. Klikkaa koko ruudun näytölle katsomista varten.

LUMO Wedding Portraits from LUMO Image on Vimeo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *