Perhekuvaus upeissa maisemissa | Perhekuvat Oulu

Kesä ollut hoppua kuvausten kanssa, joten en paljoa ole ehtinyt blogia päivittämään, mutta jospa sitä nyt helteisen päivän illalla yhden postauksen ehtisi 🙂

Kesäkuun puolenvälin paikkeilla meillä oli mukava 1,5 tunnin perhekuvaussessio Koitelinkosken upeassa miljöössä. Tämä perhe oli törmännyt ottamiini perhekuviin tuttavaperheensä luona, ja halusi minut ottamaan kuvia Koitelinkosken maisemiin. Vaikka ilmat olivat olleet epävakaiset, sää suosi meitä ja illaksi tuli kaunis auringonpaiste.

Kuvasin perheestä perinteisiä perhepotretteja, mutta myös omaan tyyliini sopivaa dokumentaarista perhekuvaa, jossa kuvasin lapsia ja perhettä leikkimässä kiipeilytelineillä, nuotion luona, kävelemässä puiden lomassa ja muuten vain yhdessä tekemässä ja aikaa viettämässä.

Kun kuvataan dokumentaarista perhekuvaa useankin tunnin ajan, kuvia tulee väkisinkin iso määrä. Hyvä idea onkin silloin tilata kuvat kuvakirjamuodossa (kuten myös tämä perhe teki), jolloin päivästä/illasta saa rakennettua kuvatarinan. Parhaista kuvat pääsevät edukseen isommassa koossa kehystettyinä tauluina tai canvas-tauluina.

Tässä muutamat otokset Koitelinkosken kuvauksista. Ei olisi aurinkoista iltaa voinut tämän paremmin viettää, kuin kuvata kivaa perhettä näin kauniissa ympäristössä 🙂

Blogiin-6557

Blogiin-0196

Blogiin-6598

Blogiin-6606

Blogiin-0209

Blogiin-0215

Blogiin-0221

Blogiin-0253

Blogiin-0257

Blogiin-6629

Blogiin-6633

Blogiin-6661

Blogiin-0288

Blogiin-

Blogiin-6792

Blogiin-6840

Blogiin-6878

Blogiin-6916

Blogiin-6958

Blogiin-6980

Blogiin-7074

Blogiin-7156

Tässä ennen syksyn kiireitä ja auringon vielä pysytellessä horisontin yläpuolella, ehtisin kuvaamaan näitä dokumentaarisia perhekuvauksia. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän näköisenne perhekuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *