Hiekkamyrsky Nallikarin uimarannalla | Valokuvaaja Oulu

Eilen sunnuntaina olin Nallikarin uimarannalla alkuillasta nauttimassa kesän helteisestä säästä, ja kerrankin mukana oli kunnon kamera (tai no, mukana oli ensimmäinen digijärkkärini Canon EOS 400D, jota käytän nykyään reissukamerana ym.) kännykkäkameran lisäksi.

Etelän suunnalta alkoi pukata reilun puolentoista tunnin rannalla löhöilyn jälkeen uhkaavan näköisiä pilviä, jotka sitten nostattivatkin kunnon puhuria, joka sai rannan hiekan pöllyämään. Porukka siitä sitten allekirjoittanut mukaan lukien liukeni pikkuhiljaa rannalta poispäin. Ukkospilvien välistä paistoi välillä upeat auringonsäteet rantakaistaletta valaisemaan.

Nallikari-0748

Nallikari-0746

Nallikari-0744

Nallikari-0741

Nallikari-0736

Nallikari-0733

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *