Yrittäjän henkilökuvat Scan Magazine -lehteen | Henkilökuvaus Oulu

Heinäkuussa kuvasin Pink Moose Design yrittäjä Maaiken henkilökuvat Njetworking tiloissa nummikadulla. Kuvat julkaistiin British Airwaysin Scan Magazine elokuun lehdessä, jota on saatavilla lentoyhtiön Skandinavian lennoilla. Todella hienoa, että Oululaista osaamista esitellään kansainvälisessä lehdessä.

*****

In July I photographed Maaike for the article published in British Airways Scan Magazine August issue, which is available airline´s Scandinavian flights. Maaike is an entrepreneur in her own company Pink Moose Design. It is really great that Oulu based company get´s that kind of exposure in international magazine.

lowres--2

lowres--6

Scan magazine-2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *