Leppoisat lastenvaatekuvaukset studiolla | Mainoskuvaus studiossa

Parisen viikkoa sitten kuvasin taas Metsolalle tuotekuvia lastenvaatteista. Upeita ja värikkäitä kuoseja olivatkin. Tällä kertaa kuvattiin studiolla. Joskus lasten kanssa kuvatessa on menoa ja melskettä, mutta tällä kertaa kuvattiin oikein leppoisissa ja rennoissa tunnelmissa. Studiolla soi Bassoradion letkeät rytmit, joten johtuikohan siitäkin.

Studiolla kuvatessani ja erityisesti tuotekuvauksissa pyrin kuvaamaan suoraan läppärille, jolloin asiakas (jos on paikalla) näkee heti kuvan isossa koossa ruudulla. Jotta tuotteiden värit olisivat kuvissa oikeat, otan ennen kuvausten alkua kuvan X-Rite ColorCheckerin väripaletista ja kuvia koneella työstäessäni saan säädettyä juuri oikeat värit kuviin.

Kuvaukset sujuivat kuin tanssi vain, välillä pidettiin ruokataukoa ja käytiin salaatilla/burgerilla saamassa lisäenergiaa ja jatkettiin uusilla malleilla iltapäivällä. Mallit olivat reippaita ja viihtyivät hyvin kameran edessä. Tässä muutamat kuvat kuvauksista.

Metsola_studiokuvaus_screenshot (8)

_MG_1741

Metsola_studiokuvaus_screenshot (7)

_MG_1795

Metsola_studiokuvaus_screenshot (6)

Metsola_studiokuvaus_screenshot (3)

_MG_1634

_MG_1555

Metsola_studiokuvaus_screenshot (4)

_MG_1461

_MG_1403

Metsola_studiokuvaus_screenshot (2)

Metsola_studiokuvaus_screenshot (1)

_MG_1958

_MG_1365

Metsola_studiokuvaus_screenshot (5)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *