Joulukalenterin luukku 14 | Lomalla Kyproksella

Harvinaista kyllä, pystyin pitämään heinäkuussa reilun viikon lomaa ja lähdimme Helsingin kautta Limassoliin, Kyprokselle. Siskoni asuu perheineen Limassolissa, joten nyt oli kiva taas pitkästä aikaa päästä käymään saarella. Juuri ennen matkaa minulla oli dokumentaarinen hääkuvaus Espoossa, josta tekemäni blogipostaus täällä.

Joulukalenterin luukku 14.

Asuimme viikon ajan Elias Beach Hotellissa****, joka oli hieman syrjässä Limassolin turistialueelta ja toisessa suunnassa kuin vanha keskusta, mutta muuten hieno hotelli. Iso allas ja ranta-alue sekä all inclusive palvelut tekivät lomasta loman. Lämpöä oli ”vain” 30 astetta, viikkoa ennen tuloamme lämpötila oli ollut 40 asteen paikkeilla.

Luukku 14

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *