Joulukalenterin luukku 20 | Ruokakuvauksia

Tykkään laittaa hyvää ruokaa. Tykkään syödä hyvää ruokaa. Tykkään myös, että ruuan raaka-aineet ovat puhtaita, luonnollisia ja mielellään tästä läheltä. Ei ole siksi varmaankaan kovin ihmeellistä, että tykkään myös kuvata ruokaa, ruoka-aineita ja ruoka-annoksia.

Joulukalenterin luukku 20.

Viskaalin on paikallisen ruuan tuottamiseen, jalostamiseen, myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Lokakuussa kuvasin Viskaalin Oy:lle ensin tuotekuvia studiossa sekä toisena kuvauspäivänä valmiita ruoka-annoksia heidän tiloissaan.

Annokset valmisti televisiostakin tuttu, ensimmäisen Masterchef -kauden voittaja ja nyt televisiossa pyörivässä Ravintola X-ohjelmassa kokkaava Joonas Hämäläinen.

Kuvassa on pannulla karitsanjauhelihapullia. Viskaalin omat kaupat löytyvät Oulusta ja Muhokselta.

Luukku 20

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *