Satsaa asunnon myyntikuviin | Asuntokuvaukset Oulu

Nykyään asunnonvälitysyrityksetkin ovat alkaneet herätä siihen, että laadukkailla ja myyvillä valokuvilla voidaan herättää kiinnostusta ostajissa ja vauhdittaa asuntojen myyntiä. Kuvien tärkein tehtävä on herättää potentiaalisten asunnonostajien kiinnostus asuntoa kohtaan ja saamaan heidät fyysisesti paikalle kohteeseen. Itse pokkarilla räpsäistyt pimeät kuvat eivät ole kiinnostusta herättäviä ja myyviä.

Asuntoja myydään toki myös itse ilman välittäjää ja siten säästetään välityspalkkion maksussa. Tällaisissa tapauksissa kuvat ovat entistäkin suuremmassa roolissa herättämään kiinnostusta ja  sijoitus ammattimaisiin ja laadukkaisiin valokuviin kannattaa.

Ammattivalokuvaajan kalustolla ja valaisuvälineillä asunnosta saadaa raikkaita ja valoisia kuvia. Usein myös asunnon stailauspalveluja on mahdollista ostaa valokuvaajan tai hänen yhteistyöverkostonsa kautta.

Tässä alla muutama kuva myyntiin tulevasta asunnosta, jonka kävin kuvaamassa.

Blogi-0795 Blogi-0811

Blogi-0817 Blogi-0819 Blogi-0823 Blogi-0829 Blogi-0831 Blogi-0834 Blogi-0840 Blogi-0848

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.