Smartscope silmänpohjakamera kuvaukset | Tuotekuvaukset Oulu

Työni on pääasiassa ihmisten valokuvaamista muodossa tai toisessa, joko miljöössä, yritysten omissa tiloissa tai studiossa. Teen kuitenkin myös tuote- ja mainoskuvauksia markkinointiviestintää ajatellen tai verkkokauppoihin. Olen kuvannut mm. aikuisten ja lasten vaatteita, modeemeja, ruoka-annoksia ja jopa raakaa lihaa studiossa. Tuotekuvaukset ovat aikaa vievää puuhaa, joissa joskus joutuu usein ennen itse kuvauksia  mm. putsaamaan tuotteista pölyä/tahroja, rakentamaan valaisua ja tuotteiden asettelua. Usein se on sellaista pientä kärsivällisyyttä vaativaa näpertelyä.

Kuvien viimeistelyllä on myös iso osansa lopputuloksesta. Vaikka tuotteita kuinka putsaisi, usein ne täytyy vielä kuitenkin putsata myös kuvankäsittelyn metodein. Tuotteessa voi olla myös nirhaumia yms. jotka pitää korjata. Tuotteet usein myös syvätään eli irrotetaan taustasta, jolloin ne on helppo laittaa nettisivuille tai verkkokauppaan minkälaiselle taustalle tahansa.

Joulukuun puolella kuvasin Optomed Oy:lle Smartscope silmänpohjakameroita ja niiden objektiiveja studiossa. Tässä muutamat kuvat.

storyboard001 storyboard002 storyboard003

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.