Henkilökuvan taustan vaihto | Henkilökuvaus Oulu

Kuvaan melko paljon kuvia yritysten henkilöstöstä nettisivuille. Usein samalla kertaa ns. esittelykuvat yhteystieto sivuille valkoista taustaa vasten ja enemmän toiminnallista työskentelykuvaa yrityksen omassa miljöössä.

Kuvaan esittelykuvat pääosin valkoista taustaa vasten lähinnä kolmesta syystä. Ensinnäkin valkoinen/vaalea tausta vain toimii hyvin useimmissa tapauksissa hyvin neutraalina taustana. Toiseksi, jos kyse on kasvo/rinta/puolivartalokuvasta, minulla kätevästi mukana kulkeva taitettava kuvaustausta. Ei tarvitse 2,85m studiotaustaa kantaa mukana ja pystyttää. Kolmanneksi valkoisesta taustasta henkilö on helppo syvätä irti eli irrottaa kuvankäsittelyssä ja tehdä kuvaan sellainen ja sen värinen tausta kuin haluaa.

Tässä alla on alkuperäinen kuva otettu valkoista taustaa vasten yrityksen tiloissa ja sen pohjalta tein muutaman eri taustavariaation, vähän erilaisilla taustavalokoristelulla.

-LowRes-2_MG_9471-Liukuharmaa _MG_9471-valo-takana _MG_9471vino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *