Lapsikuvaus Ainolanpuistossa | Lapsikuvaukset kesätarjouksessa

Heinäkuisena sunnuntaina viikko sitten kuvattiin reippaat 1v. ja 4v. tytöt yhdessä ja erikseen Ainolanpuiston upeassa ja monipuolisessa miljöössä täällä Oulussa. Säät ovat olleet kovin vaihtelevat nyt heinäkuussa, joten kuvauspäivää olimme pariinkin kertaan joutuneet vaihtamaan. Vihdoinkin pääsimme kuvaamaan sään suosiessa ja kuvasimmekin useassa paikassa Ainolanpuistoa. Isosisko oli välillä huolissaan, että tuleekohan varmasti pikkusiskosta hymykuvia, ja saatinhan niitäkin 🙂

storyboard001 storyboard002 storyboard003

 

 

storyboard004 storyboard005 storyboard006 storyboard007 storyboard008 storyboard009 storyboard010

 

Lapsi- ja perhekuvauspaketit ovat vielä kesätarjouksessa ja ensiviikolle on luvattu upeaa säätäkin, joten tartu tarjoukseen ja ota yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *