Perhekuvaus aurinkoisessa Oulussa | Valokuvaaja Oulu

Heinä-elokuu on minulle mukavaa vaihtelua, kun yritysten ollessa lomilla pääsen kuvaamaan enemmän hää-, lapsi- ja perhekuvauksia. Säät ovat asettaneet kuvauspäivien sopimiselle omat haasteensa, ainakin heinäkuun alkupuoli oli melko sateinen ja kuvauksia jouduttiin siirtelemään.

Tätäkin perhekuvausta siirrettiin pariinkiin otteeseen, mutta vihdoin pääsimme kuvaamaan aurinkoisena tiistaina alkuillasta. Kuvauspaikkana varma ja aina niin monipuolinen ja kaunis Ainolanpuisto. Lähdimme kävelemään ja kuvaamaan eri kohtiin puistoa Lasaretin luota ja kiersimme ainakin puoli puistoa. Ainolan puiston salaisiin kuvauspaikkoihini kuuluu sorsalampea, taikametsää ja vanhoja viisaita puita.

Perheen pikkuiset olivat reippaita ja iloisia, kun saivat touhuta ja juosta. Välillä otimme myös perhepotretteja ja sitten sai taas touhuta ja juosta.

Itse tykkään kuvata lapsi- ja perhekuvia miljöössä, juurikin sen takia, että lapset voi kuvata omassa elementissään eli leikkimässä ja tutkimassa ympäristöä.

Lapsi- ja perhekuvaukset ovat varattavissa kesätarjoushintaan vielä viikon ajan 31.7.2016 saakka, joten ota yhteyttä ja sovitaan kuvausaika. Kuvaukset voidaan sopia myös elokuun puolelle.

storyboard001 storyboard002 storyboard003

 

storyboard004 storyboard005 storyboard006 storyboard007 storyboard008 storyboard009 storyboard010 storyboard011 storyboard012 storyboard013 storyboard014 storyboard015 storyboard016 storyboard017

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *