Valokuvauskurssit tammi- ja helmikuussa 2018 Oulussa | Itselle tai lahjaksi

Järjestän tammi- ja helmikuussa taas valokuvauskursseja Oulussa. Peräkkäisinä viikonloppuina tammikuun loppupuolella tarjoa järjestelmäkameran peruskurssia ja henkilökuvaus studiossa -kurssia ja helmikuussa järjestelmäkameran peruskurssia.

Järjestelmäkameran peruskurssikurssi on hyvä joululahja järjestelmäkameran vasta saanelle tai jos et osaa itse vielä käyttää kameran manuaaliasetuksia luovasti. Lahjakortti on hyvä lisä myös kameralahjapaketin kylkeen. Kameran tuleva omistaja pääsee heti luovan valokuvaamisen makuun.

Henkilökuvaus studiossa perusteet kurssi sopii myös kaikille, joilla on järjestelmäkamera ja jotka haluavat oppia käyttämään studiovaloja ja oppimaan henkilövalaisua ja kuvausta studioympäristössä.

Lisätietoja kursseista ja ajankohdista alla.

 JÄRJESTELMÄKAMERAN PERUSKURSSI n. 3h – 95€/hlö

Oletko hankkinut tai saanut lahjaksi järjestelmäkameran, mutta kuvaat edelleen automaattiasetuksilla? Onko kamera jäänyt pölyttymään kaapin pohjalle ja kaipaat tukea valokuvausharrastuksen eteenpäin viemiseksi? Hyödynnä kameran luovat mahdollisuudet ja opi kuvaamaan kurssilla manuaaliasetuksilla ammattivalokuvaajan opissa La 20.1.2018 TAI La 3.2.2018 intensiivikurssilla. Käymme läpi myös sommittelua ja luovaa valokuvausta.

storyboard002

Ajankohta:

Lauantaina 20.1.2018 klo. 10:30 – n. 13:30 TAI 3.2.2018

Paikka:

Kulttuuritalo Valve, Kokoushuone, 3. krs. pääovesta (Hallituskatu 7) tai Ojakatu 4 (kulttuuritalon oven vasemmalta puolelta)

Sisältö:

Kurssin aluksi on teoriaosuus, jossa käsitellään mm. kuvaussäätöjä – mitä vaaditaan onnistuneen valotuksen saamiseksi manuaalisäädöillä. Aukko, suljinaika ja kameran herkkyys (ISO) käsitteet ja toiminnot tulevat tutuiksi. Käymme läpi myös sommittelua sekä yleisiä kuvausongelmia. Teoriaosuuden jälkeen otamme kameran käteen ja keskitymme käytännössä kuvaamiseen ja harjoitteluun ohjatusti.

Tarvitset kurssille:

Kurssille mukaan tarvitset järjestelmäkameran, mielellään kameran manuaalin sekä tietysti tyhjän muistikortin ja ladatun kamera-akun.

Osallistujat:

Yhdelle kurssille otetaan kerrallaan max. 10 osallistujaa. Kurssi kuitenkin toteutetaan jo neljällä osallistujalla. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhteydenotto:

Yhteydenotto ja ilmoittautuminen täältä tai petteri(at)lumoimage.fi

Kaikki kurssit näet täältä. Järjestän kursseja myös tilauksesta esimerkiksi yritysten henkilökunnalle.

 

 HENKILÖKUVAUS STUDIOSSA PERUSKURSSI n. 5h – 150€/hlö

Haluatko oppia ottamaan henkilökuvia studioympäristössä ja oppia valaisemaan studiovaloilla? Opi valaisemaan ja ohjaamaan kuvattavaa mallia studiolla La 27.1.2018 henkilökuvaus studiossa kurssilla.

Studiokurssi

Ajankohta:

Lauantaina 27.1.2018 klo. 10:00 – n. 15:00. Tarkka kesto riippuu osanottajamäärästä. Pidämme välissä omakustanteisen lounastauon.

Paikka:

Kurssi järjestetään studiolla Oulunsalossa. Tarkemmat ohjeet osallistujat saavat sähköpostitse.

Sisältö:

Kurssilla perehdytään studiossa käytettäviin valoihin, valonmuokkaimiin sekä tietysti henkilövalaisuun studiossa. Kurssin aikana pääset myös itse kuvaamaan mallia.

Tarvitset kurssille:

Kurssille mukaan tarvitset järjestelmäkameran sekä tietysti tyhjän muistikortin ja ladatun kamera-akun.

Osallistujat:

Yhdelle kurssille otetaan kerrallaan max. 5 osallistujaa. Kurssi kuitenkin toteutetaan jo kahdella osallistujalla. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhteydenotto:

Yhteydenotto ja ilmoittautuminen täältä tai petteri(at)lumoimage.fi

Kaikki kurssit näet täältä. Järjestän kursseja myös tilauksesta esimerkiksi yritysten henkilökunnalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *