LUMO Love Story kuvaus Oulunsalossa |

LUMO LOVE STORY KUVAUS OULUNSALOSSA

Sunnuntaina sää oli suosiollinen ja kuvasin LUMO Love Story kuvaukset Oulunsalon Vihiluodon ranta-alueella sekä luontopolulla. Terhi oli voittanut kuvauksen LUMO Imagen Ystävänpäivä arvonnassa ja nyt oli hyvä hetki kuvaukselle. Upea kukkaseppele on Kukkakauppa Kukkamaariasta. Tässä alla muutamat kuvat kuvaussessiosta.

MIKÄ ON LUMO LOVE STORY KUVAUS?

Vaikka LUMO Love Story -valokuvauspaketti on websivuilla hääkuvauspakettien kanssa samalla sivulla, kuvaus ei ole tarkoitettu vain kihlajaispareille, vaan mille pareille tahansa, lasketaan yhdessäolovuodet päivissä, vuosissa tai vuosikymmenissä.

Puistossa, rannalla vai kaupungissa?

Kuvauspäivänä kuvaus voi tapahtua puistossa, rannalla, urbaanisti kadulla tai lähes missä vain, riippuen halutusta miljööstä. Pariskunta saa tunnin verran laatuaikaa keskittyä toisiinsa, kuherrella, pussailla, halailla tai muuten vain viettää aikaa kahdestaan, ilman että heidän täytyy koko ajan huomioida kuvaajaa ja kameraa. Kuvaustyylini näissä kuvauksissa on hyvin samankaltainen kuin myös dokumentaarisessa hääkuvauksessani. Teen Love Story kuvauksia ympäri Suomen.

Varaa aikasi nyt LUMO Love Story valokuvaukseen ja saa itsellesi unohtumattomat muistot yhdessäolostanne.

LUMO Love Story kuvaus on 290€ ja sisältää:

  • Kuvausaikaa n. 1h valitussa miljöössä
  • Viimeistelyjä kuvatiedostoja vähintään 20-40 kpl nähtäville webgalleriaan.
  • Webgalleriassa esitetyt valokuvat JPEG korkearesoluutiotiedostoina, voit teettää kuvasi haluamassasi paikassa.

Varatkaa oma kuvausaikanne nyt, kun kesää on vielä mukavasti jäljellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *