Hääpotretit Pilpasuolla | Vihkiminen Oulujoen kirkko | Hääjuhla Maikkulan kartano

Häämuotokuvat eri päivänä kuin itse hääpäivä

Hääpotrettikuvauksille kannattaa varata ihan oma päivänsä ja aikansa mahdollisuuksien mukaan. Tällöin vältetään mahdollinen hääpäivän stressi ja kiire niin valokuvaajan kuin myös hääparin kannalta ajateltuna. Samoin voidaan suunnitella kuvauslokaatio vähän kauempaakin, jos siihen on tarvetta.

Tämän hääparin ideana oli saada häämuotokuvat kuvattua luonnon keskellä, koska tykkäävät liikkua luonnossa ja miljööksi valikoitui heille Pilpasuo. Kävimme kuvaamassa aurinkoisena heinäkuun lopun iltana, jolloin auringon valo tuli lämpinänä ja sopivasta kulmasta. Pilpasuo tarjosi monipuolisen kuvausmiljöön ja ilta-aika upean valon.

Hääpäivä

Itse hääpäivä oli elokuun alkupuolella ja vihkiseremonia oli Oulujoen kirkossa ja häitä juhlittiin Maikkulan kartanon Liiteri-tilassa. Heti kirkon jälkeen kävimme vielä ottamassa muutamat nopeat potretit lähellä hääjuhlapaikkaa.

Tässä kurkistus mukavaan hääpäivään. Paljon onnea vielä kerran hääparille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *