Baariammattilaisen muotokuva | Muotokuvaaja Oulu

Viime viikon alussa kuvasin studiossa Public House Pivostakin tutun Janin muotokuvan. Käykäähän tutustumassa tähän rennon meiningin omaavaan tsekkiläistyyliseen pubiin.

Tässä kuvauksessa halusin saada vähän tummasävyisemmän low-key tyylisen kuvan. Tärkeää oli saada Janin komea parta erottumaan mustasta t-paidasta. Taustan valaisin studioflashilla, jossa hunajakenno. Päävalona käytin isoa Beauty Dishiä, jossa myöskin kenno rajaamassa vähän valoa. Korkovaloina molemmin puolin takaa käytin strippi softboxeja ja päävalon täytevalona (hyvin pienellä teholla) tavallista softboxia suoraan kameran takaa.

_MG_7029-Edit

_MG_7031-Edit

_MG_7034

_MG_7071-Edit

Ja vielä valaisukaavio käytetystä valaisusta.

2 kommenttia

  1. Jore Puusa

    Miksi ihmeessä olet kuvannut miehen T-paidassa, jossa tekstiä. Nyt sitä koettaa tavata ennenkuin katsoo naamaa. Ja miksi musta T paita? Tummanharmaaseen saisi sävyt, joita voisi sitten laskea miltei mustaksi.

  2. Petteri Post author

    Jos olisin tehnyt kuvauksen oppikirjan mukaan, niin noin olisin toiminut. Täyttä asiaa kirjoitat. Samalla minulla olisi ollut stylisti, meikkaaja sekä assari. Jos veisin kuvan VVI:lle syyniin, niin eipä menisi teknisiltä ominaisuuksiltaan läpi – mustassa ei ole sävyjä, päävalo voisi olla korkeammalla jne. Kyse tässä oli omasta treenistä, enkä ollut antanut ohjeita miten pukeutua. Halusin vain kuvata parrakkaan miehen ja kokeilla pitkästä aikaa muotokuvausta 🙂 Tuo paita kuitenkin myös kertoo jotain kantajastaan, ainakin ehkä musiikkimausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.