Lapsikuvaus kotona | Lapsikuvaus Oulu

Joitain viikkoja sitten kävin asiakkaan ihanan valoisassa kodissa kuvaamassa tämän pikkuisen kuvat ja samalla sessiolla otettiin potretit myös koko perheestä sekä tietysti perheen koirasta. Kotona kuvatessa ympäristö on tutumpi lapselle, joten silloin ei outo ympäristö pelota/kiinnosta niin paljoa ja kuvaukset sujuvat usein luontevammin.

Kuvaaja pystyy myös hyvin seuraamaan lapsen liikkeitä ja leikkejä paremmin kuin studion rajatulla kuvausalueella. Uskoisin, että kuvaajan kutsuminen kotiin kuvaamaan on myös aikataulullisesti kiireisille vanhemmille usein helpompaa, kuin lähteä koko porukalla studiolle. Studiokuvauksissa on kuitenkin se oma hohtonsa, joten jokaisen pitää tehdä se oma valintansa, millaiset kuvat ja millaisessa kuvausympäristössä ne haluaa otattaa.

_MG_1125

_MG_1206

_MG_1243

_MG_1450

_MG_1487

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.