Syksy on dokumentaarisen perhekuvauksen aikaa

Kesä on jo kääntynyt syksyyn. Lehdet värjäytyvät pikkuhiljaa hiipien ruskan eri väreihin. Syksyn tullessa myös dokumentaariset hääkuvaukset vähenevät, ja tekevät tilaa muille kuvauksille viikonloppuisin. Dokumentaarinen kuvaus on kuvaamisen lajeista ehkä se, josta eniten nautin. Tapahtumien, silmänräpäyksessä ohikiitävien hetkien ja tunnetilojen vangitseminen kuviin jaksaa edelleenkin kiehtoa ja hämmästyttää minua. Syksyn tullen alan taas tekemään enemmän dokumentaarista perhekuvausta.

_MG_7319

Dokumentaarisessa perhekuvauksessa kuvaan perheen päivää, esimerkiksi lauantain viettoa, alkaen vaikka ihan lasten herätyksestä saakka. Aamupalan syöntiä, pukemista ulos lähtöä varten ja leikkimistä läheisessä puistossa koko perheen voimin. Lapset tottuvat kuvaajaan nopeasti, luonnollisia ilmeitä, iloa ja naurua. Kuvata voin halutessa vaikka iltaan saakka, kun lapset peitellään nukkumaan.

Toiveeni olisi saada joskus asiakas, joka kuvauttaisi joka vuosi yhden päivän perheensä arjesta. Vuosien ajan. Vuosikymmenten ajan. Jokaiselta vuodelta yksi laadukas kuvakirja hyllyssä täynnä kuvia, tuolta yhdeltä päivältä. Siinä näkisi hyvin lasten kasvun ja ajan juoksun. Ei pelkkiä poseerauskuvia, vaan kuvia täynnä elämää.

Lisää tietoa dokumentaarisen perhekuvauksen paketista tai muista lapsi- ja perhekuvauspaketeista löytyy täältä.

Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä tai soita 0503883310.

-Petteri

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.