Muotikuvausten teaseriä | Muotikuvaaja Oulu

Sunnuntaina vietimme pitkän, mutta mukavan päivän muotikuvausten merkeissä täällä Oulussa. Kuvasimme Ululai -asusteita mallien päällä kaupunkimiljöössä. Aurinko suosi kuvauksia ja kuvaukset menivät nappiin osaavan ja ammattitaitoisen tiimin yhteistyönä. Tässä muutamat behind-the scenes kuvat kuvauksista. Nämä kuvat alla ovat allekirjoittaneen kuvien lisäksi by Lotta ja Jukka Hietanen. Mukava nähdä tällaisia työskentelykuvia, kiitos Lotalle ja Jukalle kuvista! Lotan fiiliksiä kuvauspäivästä löytyy hänen blogistaan. Lisää juttua kuvauksista ja itse kuvauksen kuvia tulossa myöhemmin tänne ja varmasti myös Ululain blogiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.