Ululai syksyiset muotikuvaukset | muotikuvaus Oulu

Lupasin viime postauksessa vähän lisää juttua ja kuvia viikon takaisesta muotikuvauksesta. Viikko sitten sunnuntaina oli normaalia aikaisempi herätys, sillä tuolloin kuvattiin Ululain Aina- malliston syys- ja talvikauden asusteista. Aamu alkoi studiolla 07:00 aikoihin mallien meikkaamisella ja hiustenlaitolla. Upeat meikit ja hiukset loihti maskeeraaja Sanna Karppinen tiukalla aikataululla, sillä meikattavia malleja oli 3 ja aikaa meikkiin sekä hiustenlaittoon vain 2,5h, sillä meidän oli oltava tasan klo. 10:00 ensimmäisen kuvauspaikkamme Puistola Delin oven takana.

Puistola Deli on yksi suosikki kahvilani ja lounaspaikkani Oulussa, joten oli mukava päästä tähän kahvilamijööseen kuvaamaan. Siellä on isot ikkunat, joista tulvii mukavasti valoa sisään, joten luonnonvalolla kuvaaminen onnistuu hyvin.

_MG_7990

_MG_8014-Edit

_MG_8040-Edit

_MG_8055-Edit

_MG_8080-2

Puistola Delin avatessa ovensa asiakkaille suuntasimme seuraavaan kuvauspaikkaan eli Kukkakauppa Kanervaan, joka on varmasti monelle Oululaiselle tuttu ja josta monien häiden morsiuskimput ja kukkakoristeet on hankittu.

_MG_8086-2

_MG_8103

_MG_8124-2

Seuraava kuvauslokaatiomme oli sekin vain kivenheiton päässä, Tuomi-talon ympäristö ja porttikongi.

_MG_8137

_MG_8150-Edit

_MG_8163

_MG_8196

_MG_8284

_MG_8285

_MG_8297

_MG_8304

_MG_8319-Edit

Viimeinen kuvauspaikkamme oli Auringossa kylpevä Ainolan puisto, jossa on myös monen monet valmistujaiskuvat ja häämuotokuvat tullut kuvattua. Hyvin monipuolinen kuvauspaikka moneen tarkoitukseen.

_MG_8537-2

_MG_8559-2

_MG_8578

_MG_8598

_MG_8620

_MG_8656

_MG_8670

Ainolan puistossa kuvasimme myös ihanan lapsimallimme Violan kanssa muutamat kuvat

_MG_8329

_MG_8386

_MG_8392

_MG_8402

_MG_8505

Muotikuvaukset ovat aina tiimityötä ja vaativat onnistuakseen paljon järjestelyä, mallien ja maskeeraajan hankkimista sekä kuvausvaatteiden ja mahdollisen rekvisiitan metsästämistä. Ammattitaitoisten ihmisten kanssa työskentely on hauskaa, antoisaa ja tehokasta, joten iso kiitos näiden kuvausten osalta asianosaisille!!

Asiakas: Ululai (Lotta Hietanen)

Maskeeraaja: Sanna Karppinen

Mallit: Leena Koponen, Elisa Korpela, Sara Pisilä ja Viola Sivula

Videokuvaaja: Jukka Hietanen

Stylisti: Lotta Hietanen

Käsikirjoitus: Lotta Hietanen

Mallien kuvausvaatteet (Tämä vaateteksti on kopioitu Ululain blogista ) valkoinen paitapusero, ruutukuosinen bleiseri, beige neuletakki, musta nahkatakki, mustat nahkasortsit, valkoinen neulepusero ja ruskea laukku, H&M. Nahkamekko, nahkaleggingsit, poncho, valkoinen pitsipaita ja okranvärinen t-paita, Mick’s. Loput vaatteista ja kuvausrekvisiitasta mallien ja stylistin omia.

Lisää tarinaa näiden kuvausten ja kuvien taustoista löytyy Lotan blogista sekä Ululain blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.