Muoto- ja perhekuvaus miljöössä + TARJOUS! | Perhekuvaus Oulu

Vajaa viikko sitten aurinkoisena sunnuntaina suuntasin Pateniemen satamaan kuvaamaan muotokuvaa ja perhekuvaa. Olin jo aiemmin kuvannut ko. asiakkaan perhettä heidän kotonaan.

Sää oli aurinkoinen, vaikkakin melko viileä mereltä puhaltavan tuulen takia. Miljöö oli asiakkaan oma valinta, tärkeä paikka heille lapsuudesta saakka. Usein kuvauspaikkaa valitessa kannattaakin miettiä olisiko jokin itselle tärkeä paikka sopiva kuvauksen miljööksi.

Ulkona kuvatessa ollaan usein sään armoilla, mutta se juuri tuokin kuviin sitä vaihtelevuutta ja yllättävyyttä. Tykkään kuvata miljöössä luonnonvalolla, mutta käytän myös usein kannettavaa Elinchrom Quadra Ranger akkusalamasysteemiä, jolla pystyn valaisemaan vaikka keskellä viljapeltoa. Kuvasin ensin asiakkaan isästä rentoja muotokuvia, sitten hänestä vaimonsa kanssa ja lopulta ryhmäkuvia sisarukset perheineen myös mukana sekä sisarusten perheistä erikseen. Näin kannattaakin tehdä ja hyödyntää täysin sen ajan, jonka kuvaaja on käytettävissä.

_MG_8870-Edit

_MG_8978-Edit

_MG_8883-Edit

_MG_8888-Edit

_MG_9002-Edit

_MG_9014-Edit

_MG_9015-Edit

_MG_9043-Edit

 

TARJOUS!

Bloggasin tuossa jokunen aika sitten dokumentaarisesta perhekuvauksesta. Se on tyyliltään hieman erilaista kuin normaalit perhekuvauspotretit. Jos sinua kiinnostaa dokumentaarinen perhekuvaus, niin nyt kannattaa varata kuvausaika jo syyskuun aikana, sillä syyskuun aikana varatuista dokumentaarisista perhekuvauksista saa -20%:n alennuksen tuosta pakettihinnasta (350€) eli sen saa hintaan 280€.

Lisätietoa tarjoamistani lapsi- ja perhekuvauspaketeista löytyy täältä.

Ota yhteyttä tai soita 050 388 3310.

– Petteri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.