LUMO Häämuotokuvaus Oulu | Sari & Esko 31.8.2013

Mistä tietää, että yrittäjä on kiireinen? No ainakin siitä, ettei yrittäjä ole ehtinyt päivittää blogiaan lähes kuukauteen. Hyi hyi!

No nyt on hetki aikaa ja muistin, että muutamat kivat häämuotokuvat on julkaisematta elokuulta. Sari & Esko kävivät häämuotokuvassa heti Tuomiokirkossa tapahtuneen vihkimisensä jälkeen. Kuvasimme Ainolanpuiston monipuolisessa ympäristössä useassa paikassa. Mukavana lisänä samana päivänä oli Oulussa Siivouspäivä, jossa ihmiset myivät kirpputorimeiningillä tavaroitaan ympäri kaupunkia ja myös Ainolanpuistossa Tuban läheisyydessä. Pitihän sekin meininki yhdessä kuvassa hyödyntää.

Häämuotokuvaus Sari & Esko

Häämuotokuvaus Sari & Esko

Häämuotokuvaus Sari & Esko

Häämuotokuvaus Sari & Esko

Häämuotokuvaus Sari & Esko

Häämuotokuvaus Sari & Esko

Häämuotokuvaus Sari & Esko

Häämuotokuvaus Sari & Esko

Häämuotokuvaus Sari & Esko

Joulukuulle 2013 on vielä kolmet häät ja yhdet häämuotokuvaukset kuvattavana, joten hääkuvausten osalta vauhti ei hiljene edes loppuvuodeksi, vaan häitä kuvataan vielä vuoden viimeisenä påäivänäkin 🙂 Jos olet suunnittelemassa häitä vuodelle 2014, ota jo yhteyttä, sillä varsinkin hääsesonkiajan (kesä-elokuu) viikonloput on jo varattu yleensä viimeistään tammikuun loppuun mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.