LUMO Love Story pariskuntakuvaus Oulussa | Kuivasjärven rannalla

Tällä viikolla kuvasin tämän mukavan pariskunnan LUMO Love Story kuvat Kuivasjärven maisemissa. Heillä ei ollut kunnollisia kuvia itsestään pariskuntana, ja he olivat saaneetkin tämän kuvauksen kihlajaislahjaksi.

Syksyn säät ovat vaihtelevat, joten kerran olimme jo joutuneet kuvausta siirtämään pois sateen tieltä. Tällä kertaa sää suosi ja ilta-aurinko kutitteli välillä vaimeasti pilviverhon takaa.

LUMO Love story kuvauksessa annan pariskunnalle aikaa olla yhdessä ja huomioida toista. Ohjailen välillä kuvaustilannetta kevyesti, mutta mistään poseerauskuvista ei tässä ole kysymys, vaan pyrin taltioimaan pariskunnan välillä syntyviä tunteita.

Pariskunta kuvaus
Pariskunta kuvaus
Pariskunta kuvaus
Pariskunta kuvaus
Pariskunta kuvaus
Pariskunta kuvaus
Pariskunta kuvaus
Pariskunta kuvaus
Pariskunta kuvaus
Pariskunta kuvaus

LUMO Love Story -kuvaus on hyvä idea esimerkiksi juhlistaa vuosipäivää, kihlausta tai ihan vain saada upeita kuvia sinusta ja rakkaastasi. Voit muistaa myös sukulais- tai ystäväpariskuntaa LUMO Love Story lahjakortilla. Hyvä lahjaidea esimerkiksi nyt joululahjaksi, sillä lahjakortin voimassaolo voidaan sopia yli kesän kestäväksi.

Ota yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.