Päivä elämästä -dokumentaarinen 12 tunnin perhevalokuvaus taas täällä

Mielenkiintoisemmat ja aikaa kestävät lapsi- ja perhekuvat

Muutama vuosi sitten mietin, että lapsi-ja perhevalokuvat voisivat olla paljon mielenkiintoisempia kuin pelkästään poseerattuja muotokuvia studiossa tai miljöössä.Valokuvauksessa olen aina tykännyt dokumentaarisesta tyylistä, että kuvataan tapahtumia juuri niinkuin ne tapahtuvat. Tätä metodia käytän myös koko päivän hääkuvauksissa, joissa ohjaan päivän ja kulkua ja kuvattavia vain pakollisissa ryhmä- ja hääpotrettikuvissa.

Päivä elämästä - dokumentaarisessa perhevalokuvauksessa vietän aikaa ja kuvaan perheen elämää yhden päivän aikana, 12 tunnin ajan - aamun unenpöpperöisistä aamuhetkistä, aina lasten iltasadun lukemiseen saakka.Päivä alkaa jo itseasiassa edellisenä iltana, jolloin tulen tutustumaan perheeseen, ilman kameraa. Jolloin aamulla vastassa ei ole outo ihminen, vaan tuttu ihminen kameran kanssa :)Kuvaan päivän ajan kaikkea mitä tapahtuu. Perheen arkisia asioita kuten lasten kanssa leikkimistä, ruuan laittoa ja ruokailua ja vaikka iltapäivän retkeä huvipuistoon, kuten alla olevan perheen kuvauksessa.Nämä kuvat eivät ole pelkästään kuvia lapsista heidän vanhempiaan varten. Vaan ideana on saada kuvia myös lapsille, heidän lapsuudestaan ja koko perheestä. Kuvia, joita he voivat katsella sitten vanhempina vuosikymmenten päästä. Päästä lapsuuskodin tunnelmaan ja ilmapiiriin kuvien kautta. Antaa ehkä omien lastensa nähdä minkälaisessa kodissa ja ympäristössä ovat itse aikanaan asuneet.Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä alla enemmän siitä mistä on kyse. Tämän perheen kanssa vietin erään mahtavan alkukesän aurinkoisen päivän Oulussa.

Päivä elämästä - dokumentaarisen perhekuvauksen pakettiin kuuluu:

  • Käyn tutustumassa perheeseenne kuvauspäivää edeltävänä iltana, ilman kameraa

  • Vietän aikaa ja kuvaan perheesi mukana 12 tunnin ajan, ei pönötystä, luonnollisia kuvia päivän tapahtumista

  • Kuvien viimeistely ja jälkikäsittely

  • Online kuvagalleria

  • 1 kpl 40 sivuinen huippulaatuinen valokuva-albumi suunnittelemallani taitolla ja valitsemillani parhailla kuvilla päivästä. Upea muisto yhdestä päivästä elämästä lapsillesi. Albumi, joka kestää aikaa ja jota he voivat selailla vielä vuosikymmenien päästä.

  • Viimeistellyt korkearesoluutiokuvatiedostot (vähintään 300kpl) USB-muistitikulla toimitettuna

  • Kuvaushinta vain kuvatiedostoilla 1050€

  • Kuvaushinta valokuva-albumilla ja kuvatiedostoilla 1450€

  • Mahdolliset matka- ja majoituskulut veloitetaan toteutuneen mukaan Oulun ulkopuolelle suuntautuneista kuvauksista

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!

Edellinen
Edellinen

Lahjaidea äidille tai valmistuvalle | Beauty & Glamour valokuvaus studiossa

Seuraava
Seuraava

Kevään fitnesskuvaustarjous | Ikuista kuntosi laatuvalokuviin