Mies kameran takana

Historiaa

Ajatus ammattimaisena valokuvaajana toimimisesta alkoi itämään valmistuttuani vuonna 2009 Valokuvaajan ammattitutkintoon (VAT) ja lihaa luiden ympärille ajatus sai tehtyäni yrittäjän ammattitutkinnon (YAT) alkuvuodesta 2011. Valokuvaajana ei ole koskaan valmis. Ala muuttuu ja kehittyy koko ajan. Koulutuksen lisäksi paljon oppimista tapahtuu myös itse vain kokeilemalla, leikkimällä ja omia kuvausprojekteja tehden.

Valokuvaushistoriani voi sanoa alkaneen vuodesta 1997, jolloin ostin ensimmäisen järjestelmäkamerani. Valokuvaus oli pitkään vain rakas harrastus. Olen aina uskonut elinikäiseen oppimiseen ja ennen valokuvaajaksi ryhtymistä opiskelin restonomin ja kauppatieteiden maisterin (KTM) tutkinnot ja työskentelin hotellialalla asiantuntijatehtävissä.


Yrityksen perustaminen

LUMO Image on vuonna 2011 perustamani valokuvausalan yritys ja pitkäaikaisen unelman ja intohimon toteutuma. LUMO Image brändin alla olen erikoistunut dokumentaariseen hääkuvaukseen sekä teen myös lapsi- ja perhekuvauksia sekä muotokuvauksia. Yrityskuvauspuolen palvelut löytyvät omilta nettisivuiltaan. www.petterilopponen.com